2013. szeptember 17., kedd

Az ősz színei: Olajzöld

Khaki Military Jacket with PU Leather Sleeves
Ezt az állandó rovatot már régóta tervezem, de még csak most jutottam el idáig. A mai szín pedig nem más, mint az olajzöld, vagy más néven a khaki. A military stílus minden évben előjön valamilyen formában. Egy militari stílusú olajzöld kabáttal nem nagyon lehet mellélőni, nekem óriási kedvenceim azok a fazonok, amelyeknek az ujjai fekete bőrből vannak. 
Fashion | Dshini®
Ehhez a színhez tökéletesen megy minden földszín - hiszen ezek dominálnak ebben az évszakban -, illetve a fekete, a fehér, a pasztelrózsaszín (ami ellensúlyozza a szín komolyságát) és a szürke. A farmer színű nadrág sem rossz választás egy khaki felsőhöz. Személyes kedvencem a khaki-bordó párosítás! Kerüljük a feltűnő, neon színeket e mellé az árnyalat mellé. A katonai minták természetesen passzolnak, de én a zöld más árnyalatait (legalább is a világosabbakat) hanyagolnám.
Untitled | via Tumblr
Ékszerek terén jöhetnek a bizsuk, de csak is az arany színűek! Arany feketével a befutó! Kiegészítők hada is jöhet, hiszen nőiessé kell tenni ezt a kissé maszkulin színt. Hordjuk kalappal, sapkával, oversize táskával és mindennel ami szegecses!
Believe in the beauty of your dreams. | via Tumblr

Untitled

Military Look | via Tumblr

Military jacket, long necklace, white tank, and ... | My Little Look …

Ti szeretitek ezt színt? Mivel hordjátok legszívesebben?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése